Home Medication Safety Guide – hoe kan kinderen en huisdieren bewaren … voor dummies

Wanneer u uw voorschriften vol krijgt, kan de apotheker veel van uw zorgen beantwoorden over geneesmiddelen op recept, OTC -medicijnen en supplementen. Probeer al uw voorschriften op exact dezelfde apotheek te laten vullen, zodat uw gegevens op één locatie zijn. Dit zal helpen de apotheker te informeren of een gloednieuw medicijn een probleem kan veroorzaken met iets anders dat u gebruikt.

Wanneer u een recept heeft gevuld: vraag uw apotheker of er een klantprofiel is dat u kunt voltooien, zodat de apotheek alle geneesmiddelen en OTC -medicijnen, vitamines en supplementen kent die u neemt. Informeer de apotheker als u moeite hebt om tablets te slikken. Er kan een vloeistofgeneeskunde beschikbaar zijn.

Uw voorgeschreven medicijn: tips voor veilige opslag … – Een overzicht

Zorg ervoor dat u de naam van het medicijn kunt lezen en begrijpen naast de instructies op de container en op de kleurgecodeerde voorzichtigheidstickers op de fles. Als het label moeilijk is om uit te checken, vraag dan uw apotheker om een ​​groter type te gebruiken https://pillen-pharm.com/kopen-ventolin-online/. Bekijk alle informatie over uw medicijn zorgvuldig.

Onderzoek dat u de container kunt openen. Zo niet, vraag de apotheker om uw medicijnen in flessen te plaatsen die eenvoudiger te openen zijn. Vraag naar unieke instructies over waar je een medicijn kunt bewaren. Als het bijvoorbeeld in de koelkast of op een andere klimaatgecontroleerde plaats wordt bewaard? Controleer het label op uw medicijn voordat u de apotheek verlaat.

De slimme truc van medicijnveiligheid: ga verder dan de basis waar niemand het over heeft

Als dat niet het geval is, neem het dan niet en praat met de apotheker. De onderstaande afbeelding legt informatie uit die over het algemeen aanwezig is op een voorgeschreven label. Houd er rekening mee dat uw voorgeschreven label een ander formaat kan hebben dan die wordt getoond. Het receptnummer wordt meestal in de linkerbovenhoek van het label afgedrukt.

Wanneer u een reis maakt, kan uw zorgverlener van de gezondheidszorg suggereren dat u uw medicijnschema aanpast om wijzigingen in tijdzones, regelmatig en dieet weer te geven. Vraag uw arts of apotheker naar deze wijzigingen voordat u vertrekt. Draag een lijst met alle voorgeschreven medicijnen, OTC -medicijnen en supplementen die u gebruikt en het telefoonnummer van uw artsen en apothekers.

Indicatoren op drugs.com – Drugsinformatie op recept die u moet weten

Neem voldoende medicijnen mee voor het geval u langer moet blijven. Houd medicijnen altijd uit het vuur en direct zonlicht, zowel in uw huis als bij het maken van een reis. Ongewenste of onverwachte tekenen of sensaties die plaatsvinden wanneer u medicatie gebruikt, worden zijresultaten genoemd. Bijwerkingen kunnen relatief klein zijn, zoals hoofdpijn of een droge mond.

De negatieve effecten van sommige medicijnen kunnen ook van invloed zijn op uw rijgedrag. Er kunnen enkele neveneffecten verschijnen wanneer u een medicijn begint te nemen, maar wordt met de tijd veel beter. Anderen komen zo vaak voor. Sommige bijwerkingen kunnen aan de gang zijn terwijl u de medicatie gebruikt. Als u ongemakkelijke bijwerkingen heeft, stop dan niet met het innemen van uw medicatie voordat u met een leverancier in de gezondheidszorg praat.

Geen bekende details over 4 tips voor medicijnveiligheid

Bel uw medische professional weg als u problemen heeft met uw medicijnen of als u zich zorgen maakt dat het medicijn meer schade aanricht dan goed. Uw zorgverlener kan mogelijk een verschillende medicatie aanbevelen of u helpen om op andere manieren met negatieve effecten om te gaan.

Generieke medicijnen en hun merk-naamsequivalenten bestaan ​​uit exact dezelfde actieve ingrediënten, die de delen van de medicatie zijn waardoor het werkt. Een generiek medicijn is net zo veilig en is van gelijke sterkte en kwaliteit, als een merknaam medicijn. Je neemt een generiek medicijn op dezelfde manier als een merknaam medicijn.